Klenot 12° - 1l Pet
Kód: KLE-12-PETSouvisející produkty

Lehčí nefiltrovaný světlý ležák, za studena chmelený a příjemně hořký. Specifickou přísadou, která dává tomuto pivu charakteristickou svěží chuť a vůni, je nová česká odrůda...

Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.

Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka. Čerstvé, přírodní, nepasterované, filtrované i nefiltrované, spodně kvašená při...

Světlý ležák, spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na II. rmuty. Pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je...

Sladěné, spíše plnější pivo s mírně vyšší hořkostí a chmelovým aroma, chmeleno Žateckým chmelem a českou odrůdou Premiant.

Session IPA s výraznou chmelovou chutí a aroma, ovšem s nižším obsahem alkoholu. Za studena chmeleno novozélandskou odrůdou Moutere, která tomuto lehkému ale dodává intenzivní...

Pivo zlatavé barvy s vyváženou chmelovou chutí a středně plnou vůní sladu. Příjemná jemná hořkost Včelaře spolu se střední plností, rovněž ideální říz a stabilní pěnivost,...

Tohle je nádherně uzrálý světlý ležák. Je třeba jej uložit minimálně na čtyři týdny, aby získal svůj charakter jadrných tónu chmelu a sladu. A během toho odjet, aby to spanilé...

Pivo svrchně kvašené s obsahem alkoholu 5° . Horácké pivo se vyrábí z českých chmelů, pěstovaných v Žatecké oblasti a moravských sladů z Hané. Při výrobě piva používáme...

V samém srdci města zůstal v autentické podobě prostor bývalé balíkovny, kde začali Harry a jeho sládek Jerry vařit „betelné škopek“ pro svoje sousedy a kámoše....

Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...

Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...

V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...

Jejich prémiový ležák, který je pro tentokrát vařen z čerstvého chmele namísto granulátového. Vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Klenot 12°
Nefiltrovaný světlý ležák plzeňského typu vařený tradičním postupem na tři rmuty pouze z českého sladu a dvou druhů chmele. Vyznačuje se vyšší plností a jemnými chmelovými tóny, doplněné o ponechané kvasnice.
Parametre produktu Klenot 12°:
Zloženie produktu Klenot 12°:
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Velké nám. 27, 500 03 Hradec Králové
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Barva: | 14 EBC |
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Hořkost: | 32 IBU |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,8% obj. |
Pivovar: | Hradecký Klenot |
Složení: | pitná voda, ječné slady, chmelové výrobky, pivovarské kvasnice |
Stupňovitost: | 12,4% EPM |
Položka byla vyprodána… |

Tohle je nádherně uzrálý světlý ležák. Je třeba jej uložit minimálně na čtyři týdny, aby získal svůj charakter jadrných tónu chmelu a sladu. A během toho odjet, aby to spanilé...

Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...

Klasická 12º s mírně vyšší plností a jemnou hořkostí, mimo české chmely podpořena malým přídavkem chmele Kazbek.

Z brutálního množství chmele na dry hop (Nelson sauvin a CRYO Cascade), autentické hanácké odrůdy sladu (Haná) a kvasinek z laboratoří pivovaru Rotor jsme společně s „Vetym“ z...

Doppelbock je typickým příkladem piva co by tekutého chleba. Jedná se o spodně kvašený styl piva s vysokou plností. Chuťově bohatému sladovému tělu dominuje...

Vilík 12° - 0,5l Plech Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované. Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem....

Tento ležák je vyroben dekokčním, jednormutovým způsobem, z Plzeňského světlého sladu a hlávkového poloraného Červeňáku, ležel přes 80 dní.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.