Kyjovský pivovar
Kyjovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici vaření piva v Kyjově, jehož počátky se datují do první čtvrtiny šestnáctého století a které se v různých podobách zachovalo až do šedesátých let století minulého. Pivo zde vaří dle ověřených technologických postupů z nejlepších surovin, které čeští a moravští zemědělci, sladovníci a chmelaři nabízí. Piva vyrobená v Kyjovském pivovaru jsou spodně kvašená plzeňského typu, svrchně kvašená a tmavá piva bavorského typu. Všechna piva jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, mají tedy přirozený jemný zákal, který tvoří zdraví velmi prospěšné kvasinky. Každý měsíc (kromě letních měsíců) pivovar také nabízí pivní speciály.

Dopplebock je pivo zlaté barvy, jehož předností je výrazná chuť sladu. Chmel pozvolně doznívá. Výrazné tóny chutinenechají pochybovat o vysokém obsahu alkoholu tohoto pivního...
Kyjovský Pivovar
Kyjovský Pivovar je významnou pivovarnickou institucí v České republice. Jeho dlouhá historie, kvalitní piva a zapojení do místní komunity ho činí jedinečným místem pro pivní nadšence.
Sortiment piv
#showmore#
Kyjovský Pivovar nabízí širokou škálu pivních stylů, které uspokojí různé preference pivních nadšenců. Mezi nejoblíbenější piva patří tradiční ležáky s plnou chutí a jemnou hořkostí. Dalšími oblíbenými styly jsou například světlé pivo, pšeničné pivo a silné speciální piva s výraznou chutí a vůní. Každý z těchto pivních stylů je pečlivě vyroben s láskou a odborností, což zajišťuje jejich výjimečnost.
Způsob vaření piva
Kyjovský Pivovar se pyšní tradičním způsobem vaření piva, který se řadí mezi ty nejkvalitnější. Pivovar pečlivě vybírá suroviny z regionálních dodavatelů, jako je kvalitní slad a chmel. Vaření piva v pivovaru Kyjov je proces, který vyžaduje preciznost a řemeslnou dovednost. Od smíchání surovin po fermentaci a dlouhé stárnutí v tanku se každá fáze vaření pečlivě kontroluje, aby byla zajištěna konzistentní kvalita a chuť.
Historie Kyjovského Pivovaru
Kyjovský Pivovar byl založen začátkem 16. století a od té doby si získal vynikající pověst svými tradičními recepturami a kvalitním pivem. Pivovar začal jako malá rodinná podniková záležitost a postupem času se rozrostl významným hráčem na české pivní scéně. Přestože se průběžně modernizoval, vždy si zachoval tradice a postupy vaření piva, které se předávají z generace na generaci.