Středně prokvašený Poutník 11° je vařen bez přidávání cukru. Toto nepasterizované pivo se vyznačuje střední plností, s příjemně jemnou hořkostí a středním řízem. Chuť je...
Přímočarý, silný, světlý Ale inspirovaný IPA s původem ze západního pobřeží spojených států. Ke chmelení bylo použito sedm druhů amerických chmelů, které byly mimo var přidány i...
Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...
Světlý ležák Prémium je vlajkovou lodí pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje se příjemnou výraznou hořkostí, plnou chutí a vynikající pěnivostí. Nižší prokvašení zajišťuje hlavně...
Karel IV. byl zakladatelem hradu Twingenberg, který stával nad Bělkovickým údolím a který byl inspirací pro název našeho pivovaru. Proto se náš typicky český 11° ležák ani...
Karel IV. byl zakladatelem hradu Twingenberg, který stával nad Bělkovickým údolím a který byl inspirací pro název našeho pivovaru. Proto se náš typicky český 11° ležák ani...
Světlé, ochucené pivo. Kvašené, pro tento styl tradiční, metodou mixed fermentation. Tj. k pivním kvasinkám se přidávají i bakterie mléčného kvašení, zodpovědné za příjemnou...
V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...
Americký světlý ale se stal ikonou řemeslných pivovarů v Americe v osmdesátých letech minulého století. Toto pivo vyniká výraznou hořkou chutí, která je pro tento pivní styl...
Záviš z Falkenštejna patřil k rodu jihočeských Vítkovců. Byl milencem a později manželem Kunhuty, vdovy po Přemyslu Otakaru II. Jejich útočištěm se na krátký čas stal hrad...
Prémiové středně až hluboce prokvašené pivo s vysokým řízem a bohatou pěnivostí. Charakteristická je plná mírně nasládlá chuť s příjemně hořkým dozníváním.
Přemysl Otakar II. byl v letech 1253–1278 pátým českým králem z rodu Přemyslovců. V roce 1265 Přemysl Otakar II. založil na obchodní stezce spojující Prahu s moravskými centry...
Nižší velmi jemný říz, nižší plnost. V chuti sladové, lehce máslové. Hořkost je střední, s lehce bylinnými tóny. Doznívání je sladové, s velmi lehkým bylinným a máslovým nádechem.
Poutníkův ležák – premium je chloubou našeho pivovaru. Jeho vysoce zakulacené chutě s ideálně vyváženou hořkostí a skvělým řízem ho k úspěchu předurčují. Srdcem piva je...
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...
Přemysl Otakar II. byl v letech 1253–1278 pátým českým králem z rodu Přemyslovců. V roce 1265 Přemysl Otakar II. založil na obchodní stezce spojující Prahu s moravskými centry...
Tohle je nádherně uzrálý světlý ležák. Je třeba jej uložit minimálně na čtyři týdny, aby získal svůj charakter jadrných tónu chmelu a sladu. A během toho odjet, aby to spanilé...
Kyjovský prémiový ležák je vařený tradičním způsobem na dva rmuty. Šestitýdenní zrání tohoto ležáku zajišťuje krásnou plnost a příjemný říz. Ležákem se line příjemná hořkost...
Část jejich produkce úspěšného piva o hořkosti 27 IBU vyčlenili pro příležitost oslav svátků Velikonočních. K Zelenému čtvrtku v posledních letech patří neodmyslitelně zelená...
Část jejich produkce úspěšného piva o hořkosti 35 IBU vyčlenili pro příležitost oslav svátků Velikonočních. K Zelenému čtvrtku v posledních letech patří neodmyslitelně zelená...
Objednávky přijímáme do VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Děkujeme za pochopení :-)
Jarošovský Velikonoční 12% je spodně kvašeným světlým ležákem. Zkratka IPL znamená India Pale Lager, tedy...
Vilík 12° - 1l Pet
Medové ochucené pivo, světlé, spodně kvašené, nefiltrované, nepasterizované.
Klasický, na dva rmuty uvařený ležák v kombinaci s kyjovským medem. Výsledkem...
Světlý ležák Prémium je vlajkovou lodí pivovaru Hubertus Kácov. Vyznačuje se příjemnou výraznou hořkostí, plnou chutí a vynikající pěnivostí. Nižší prokvašení zajišťuje hlavně...
Pivo s přídavkem medoviny se vyznačuje příznačnou vyšší plností, příjemnou jemnou hořkostí a vyšším řízem. V chuti lze rozeznat jemný nádech přidané medoviny z Výzkumného ústavu...
Degustační sada - 4x Kyjov 1l Pet
Výběr 4 druhů piv z produkce minipivovaru Kyjovský pivovar + nečekaně dobré pochutiny k pivu od malých, ale domácích výrobců dobrůtek. Zkrátka...
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně...
Pivo doplněné jemným chuťovým tónem místního Kyjovského medu. Pozitivně působí nejenom na chuťové pohárky, ale také díky šetrnému technologickému postupu výroby obohacuje příjem...
Všechna piva z pivovaru HRÁDEK Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...
Světlý ležák Tři Sestry je vytvořen speciálně pro hudební skupinu Tři Sestry. Vyznačuje se především intenzivnější hořkostí, které jsme dosáhli zvýšením dávky žateckého chmele....
Střední jemný říz, střední plnost. V chuti sladší, sladové, se střední ostřejší hořkostí a kořenitě chmelovými tóny. Doznívání je kořenitě chmelové a sladší sladové.
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele....
Svrchně kvašené nefiltrované a nepasterované světlé silné plné speciální pivo s překrásnou vůní a dokonalým dlouhotrvajícím hořkým dozvukem umocněným studeným chmelením,...
Slova sládka Petra Hauskrechta: „Řekl bych královna mezi pivy. Uvařit dobrou dvanáctku, to je malá maturita pro každého sládka. Cílem Brněnské 12 není udivit ani překvapit, jen...
Velmi příjemný ležák, který byl dán k výstavu po pěti týdenním zrání. Příjemnou pitelnost tohoto ležáku zajištuje vyvážená plnost, příjemný říz a čistá hořkost českého chmele....
Tradiční český ležák spodně kvašený, vařený dvourmutovým způsobem s jemnou hořkostí způsobenou českými odrůdami chmelů žatecký poloranný červeňák (ŽPČ) a Premiant.
Všechna piva z pivovaru Hrádek Slavičín jsou striktně vyráběny klasickou českou technologií, tedy ve varnách dvourmutovým způsobem.Následuje kvašení jak v otevřených kádích, tak...
11° světlý ležák z produkce pivovaru Hubertus Kácov je charakteristická mírně zakalenou zlatavou barvou, chmelovou vůní a střední hořkostí, která je velmi příjemná a jemně...