Šest odrůd chmele, použitých do tohoto piva na varně a následně během studeného chmelení ve sklepě, vytváří jeho zcela unikátní chuťový profil. V prudkém nástupu hořkosti se...
Na výrobě tohoto piva se podílely ty nejlepší včely z okolí Náchoda!
Javorový med v našem pivu pochází z malé vesnice Rokytník u Hronova na severovýchodě...
Jura je jedenáctka po našem, vymazleně hořká, třikrát chmelená a enom Žateckým poloranným červeňákem.Trojí chmelení a použitý chmel dává pivu jemnou hořkost, která příjemně...
Svijanského Rytíře poznáte na první doušek - je totiž dochmelovaný za studena, což způsobuje jeho velmi specifickou a unikátní hořkost. I tím nese zřetelný rukopis sládka Petra...
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...
Středně prokvašený Poutník 11° je vařen bez přidávání cukru. Toto nepasterizované pivo se vyznačuje střední plností, s příjemně jemnou hořkostí a středním řízem. Chuť je...
Jedenáctka, která se osvědčila na jejich Svatojanských posezeních u kytary i na narozeninových oslavách. Je osvěžující a zároveň silná, má plnou chuť a zlatou barvu, plnost...
Jejich prémiový ležák, který je pro tentokrát vařen z čerstvého chmele namísto granulátového. Vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií...
Kumburák, 12° světlý ležák. Kumburák je světlý ležák plné chuti se sametovou pěnou. Název dostal podle zříceniny hradu Kumburk, která se nachází nedaleko novopackého pivovaru.
Žatecký poloraný červeňák, sládek, premiant, moravský humnový slad a poctivá řemeslná práce. Tohle všechno dělá z jejich 11tky doslova Tradici, kterou jen tak nehodlají měnit....
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Anciáš je pivo pro chlapy, jeho vyšší hořkost doplňuje plné tělo, vyšší říz a zlatá barva. Nepije se na žízeň, ale pro požitek z piva, které má výraznou a silnou chuť. Protože...
(Fusion Ležák) Světlý ležák, který byl chmelený chmelem Fusion (Směs českých aromatických experimentálních chmelů), bez dryhopu, poslední dávka chmele šla do vířivky.
Seznamte se s jejich prvním ležákem, který uvařili s použitím českého chmele Harmonie. V receptuře se snažili docílit dobré pitelnosti a příjemné vůně. Posuďte sami, zda se jim...
Pivovar Jadrníček byl založen v roce 2014. Navazuje na dlouholetou tradici vaření piva v Náměšti na Hané, které se zde datuje od roku 1590. Pivovar byl postaven cca 100 m od...
Světlý ležák s hustou, krémovou pěnou, střední plností a vyváženou hořkostí. Vyrábí se z nejkvalitnějších surovin a zraje v ležáckých sklepech při nízkých teplotách. Vaří se...
Polotmavé speciální pivo (spodně kvašené). Jedno z našich muzikantských piv, které se v naší nabídce ustálilo, vařeno pro kapelu Huménečko na křest jejich prvního CD....
Spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterovaný světlý ležák plzeňského typu s příjemnou sladovou chutí a výrazným dlouhotrvajícím hořkým dozvukem vybízejícím k dalšímu napití....
Světlé silné nefiltrované pivo s charakteristickou lahodnou a plnou chutí, medově zlatavou barvou a bohatou pěnou. Je stáčeno přímo z ležáckých tanků, bez filtrace a pasterace....
Světlý ležák, který vyniká plnou hořkou chutí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vyrábí tradiční technologií, typickou pro česká piva. Kvasí v otevřených spilkách a zraje při...
Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Světlý ležák uvařený pro milovníky piv s vyšší hořkostí. Silný říz a výrazné chmelové aroma umocňují osobitost tohoto...