Pivovar Buchťák
Příběh Pivovaru Buchťák
Když si kladli otázku, kde by mohli realizovat jejich nový pivovar, jediné místo které splňovalo jejich podmínky, bylo u dálnice v Olomouci Nemilanech. Ví, že je to zvláštní nápad „pivovar u dálnice“ ale jak říká klasik – proč ne?!
#showmore#
Tak neváhali a barák koupili (hlavně žádní sousedé!!!, kolegové z oboru budou vědět, o čem je řeč). V roce 22. 2. 2020 zahájili provoz Pivovaru Buchťák. Jejich piva vaří z vody, humnových sladů, chmele a pivovarských kvasnic. Snaží se o to, aby podporovali regionální dodavatele surovin, protože sami jsou jedním z nich. Ve vaření piva chtějí experimentovat a proto po celý rok můžete od nich čekat nové pivní styly.
Pivovar Buchťák
Pivovar Buchťák v Olomouci si od roku 2020 udržuje své místo mezi nejvýznamnějšími pivovary v České republice. Přestože se svět v posledních letech výrazně změnil kvůli pandemii a různým omezením, Pivovar Buchťák se dokázal přizpůsobit novým podmínkám a nadále nabízet skvělá piva a nezapomenutelné zážitky pro své návštěvníky.
#showmore#
Lokální podpora a spolupráce
Pivovar Buchťák si zachoval svou silnou vazbu s místní komunitou i v době pandemie. Aktivně podporoval místní farmáře a dodavatele surovin, aby udržel místní ekonomiku naživu. Taktéž se zapojil do charitativních akcí a pomáhal potřebným v rámci místního regionu.
Inovativní recepty
Přestože si vážíme tradice, nebojíme se experimentovat s novými recepty a netradičními ingrediencemi. Naše speciální pivo je výsledkem naší touhy objevovat nové chutě a nabízet našim zákazníkům nezapomenutelné zážitky.