Kojetínský Rybář 12° - Pet 1l
Kód: KO-RY-PETSouvisející produkty
V roce 1541 tehdejší držitel Kojetína Jan z Pernštejna udělil měšťanům zvláštní řád čepování vína a piva. Pivo bylo vařeno pouze v tzv. pivovárečných domech. V roce 1556 získalo...
Vhodné pro vás, kteří nemusíte při sportu limču - turisti, cyklistiki, fotbali a vyznavači jiných míčových sportů, prostě Vy všichni, kteří jste rádi v pohybu, ochutnejte...
SHA = Single hop ale - Výrazně hořký ejl vařený vždy pouze s jednou odrůdou chmelu - v tomto případě z chmelu Cascade. Další SHA budou postupně přidávány podle produkce...
Ležák ze čtyř druhů sladu, chmelený českými chmely Žatecký poloraný červeňák, Harmonie a Sládek, s láskou vařený v Řemeslném minipivovaru Dubňák v Dubňanech.
Pro výrobu spodně kvašených piv používáme pouze hanácký slad ze sladovny Záhlinice, žatecký chmel, vodu a pivovarské kvasnice. Pro svrchně kvašená piva používáme různé postupy...
Jejich pivovárek slavnostně otevřeli 6.6.2014, vaří na 2 rmuty v klasické dvou nádobě měděné varně s objemem 6 hl. Pivo kvasí dvou fázově v otevřené spilce 7 dní a potom dozrává...
Pro speciál Myslivec je charakteristická typická lehce kouřová, až uzená chuť nakuřovaného sladu, příjemné chmelové aroma, a mírně kořeněná hořkost.
Je charakteristické svým výrazným ovocným aroma po citrusech či tropickém ovoci. Použitý DRY HOPPING díky zahraničním aromatickým chmelům dodává tomuto pivu svěží ovocné aroma,...
Piva značky Zlínský Švec ® jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná, tedy mírně zakalená přítomností pivovarských kvasnic. Díky tomu jsou neochuzená o vitamíny a minerály.V pivovaru...
Jak sám název napovídá, tento světlý ležák vyniká svou vysokou hořkostí. Plzeňský slad, který je zde zastoupen ve stoprocentním sypání, je zcela převálcován chmelovou bouří,...
Detailní popis produktu
Pet láhev 1l - Rybář 12°
Jejich prémiový ležák vyniká vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aroma. Pivo se vaří tradiční technologií ze sladů z lokálních ječmenů z oblasti střední Hané, vyráběných v regionální humnové sladovně. Rybář je charakteristický vyšší plnosti, řízem a výbornou pěnivostí.
Parametry produktu Rybář 12°:
- Stupňovitost: 12% EPM
- Obsah alkoholu: 4,8% obj.
- Hořkost IBU: pivovar neuvádí
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
Složení produktu Rybář 12°:
- pitná voda
- ječný slad
- žatecký chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Pet láhev 1l
Adresa: Kroměřížská 109, Město, 752 01 Kojetín
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pet láhev 1l |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nefiltrované, Nepasterizované |
Objem: | 1L |
Obsah alkoholu: | 4,8% obj. |
Pivovar: | Měšťanský pivovar Kojetín |
Průměrný EPM: | 12% |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Položka byla vyprodána… |
Silné plné tmavé svrchně kvašené nefiltrované a nepasterizované pivo. Cascadian Dark Ale je nový pivní styl píšící svou historii teprve od roku 2003. V tomto pivu o dominanci...
Žatecký poloraný červeňák, sládek, premiant, moravský humnový slad a poctivá řemeslná práce. Tohle všechno dělá z jejich 11tky doslova Tradici, kterou jen tak nehodlají měnit....
V pivovaru používají obvykle dvourmutový způsob vaření piva s kvašením v otevřených spilkách a s dokvašováním v ležáckých tancích při teplotě 2°C.Pro výrobu spodně kvašených piv...
Sladovna zpracovává sladovnické odrůdy jarního ječmene doporučené pro výrobu českého piva a navazuje tak na tradici vyráběných sladů. Dnešní znovu obnovený provoz pivovaru byl...
Vhodné pro vás, kteří nemusíte při sportu limču - turisti, cyklistiki, fotbali a vyznavači jiných míčových sportů, prostě Vy všichni, kteří jste rádi v pohybu, ochutnejte...
Světlé svrchně kvašené pivo chmelené aromatickými chmely citra + sabro + rakau + polaris. Lehký svěží ejlík.
Vídeňský ležák je pivo vyrobené spodním kvašením s příjemnou sladovou chutí a s tóny karamelu a žateckého chmelu (ŽPČ)
Polotmavý ležák 12° vídeňského typu s výraznější hořkostí a krémovou pěnou. Světlá desítka, světlá jedenáctka, světlá dvanáctka, polotmavá dle sezóny, a tmavá třináctka....
New England IPA, což je pivní styl pocházející ze severovýchodu USA, kde se tento pivní styl poprvé objevil. Při vaření se do něj přidávají ovesné vločky, aby pivo získalo více...
Pouze čistá voda z beskydských hor, ječný slad a české chmely jsou obsaženy v našem Beskydském ležáku.
Náš první pokus o kyselé pivo, pojatý ovšem trošku netradičně. Kyselosti se v pivu docílilo díky šťávě z čerstvých meruněk přidané jednak při chmelovaru a následně ve vířivé...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.