Postřižinská jedenáctka - 30l sud piva
Kód: PO-11-30KEGSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Sud piva 30l - Postřižinská jedenáctka
11 stupňové středně až hluboce prokvašené pivo s plnou chutí, vysokým řízem a čistým chmelovým aroma. Výrazná lahodná hořkost vybízí k dalšímu napití.
Parametry produktu Postřižinská jedenáctka:
- Stupňovitost: 11% EPM
- Obsah alkoholu: 4,7% obj.
- Hořkost IBU: pivovar neuvádí
- Barva EBC: pivovar neuvádí
- Kvašení: spodní
- Narážecí hlava: Bajonet (korb)
Složení produktu Postřižinská jedenáctka:
- pitná voda
- ječný slad
- chmel
- pivovarské kvasnice
Balení:
- Keg 30l
Vratný zálohovaný obal:
- Keg 30l (1.000 Kč)
Zpětná zásilka prázdného sudu:
Můžete si vybrat, zda budete chtít zálohovaný sud vrátit zpět nám nebo ho vrátíte někde jinde.
Objednávka se zasláním prázdného pivního sudu zpět
Pokud budete chtít vrátit prázdný sud zpět do naší pivotéky, vyberte variantu Se zasláním sudu zpět. Předplatíte si tak u nás zpětnou zásilku.
Výhodou je, že nemusíte nic vypisovat, dopravce již bude mít štítek připravený od nás.
Až sud vypijete, stačí nás kontaktovat (telefonicky nebo emailem) a my pro sud zašleme přepravní společnost.
O nic se nemusíte starat, pouze musí být někdo na udané adrese, aby mohl předat dopravci prázdný sud. Jakmile se nám sud vrátí, zašleme vám zálohu zpět.
Objednávka bez zaslání prázdného pivního sudu zpět
Pokud máte možnost vrátit prázdný sud někde u vás (v pivovaru, místní pivotéce, obchodě, hospůdce apod.), nemusíte vybírat žádnou variantu a prázdný sud si vrátíte sami.
Zálohové ceny pivních sudů si určují jednotlivé pivovary. Tyto ceny jsou shodné na všech prodejních místech.
Adresa: Pražská 581/22, 288 02 Nymburk
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pivní sudy 30l |
---|---|
Druh piva: | Světlý ležák, Spodně kvašené, Nepasterizované |
Narážecí hlava: | bajonet (korb) |
Objem: | 30l |
Obsah alkoholu: | 4,7% obj. |
Pivovar: | Nymburk |
Složení: | pitná voda, ječný slad, upravený chmel a pivovarské kvasnice |
Stupňovitost: | 11% EPM |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.